Krijg je een wachtwoord foutmelding? Probeer dan eerst een reset : Reset
Mocht dat niet lukken dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is : Contact

Gratis snowboarden en skien op 4 oktober!

Het forum voor alle andere extreme sporten.

Moderator: super_ik

Plaats reactie
Gebruikersavatar
bnannin
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 243
Lid geworden op: za jul 23, 2005 9:29 pm
Surf spul: JP freestyle pro edition, Jp freeride. Np zeilen

Gratis snowboarden en skien op 4 oktober!

Bericht door bnannin » wo sep 24, 2014 1:29 pm

Een berichtje vanuit de ski en snowboardscene en wellicht erg interessant voor de wintersportende windsurfers onder ons!

Je kan namelijk meedoen met allerlei gratis clinics tijdens de winteropening in SnowWorld zoetermeer op 4 oktober.

Ripstar organiseert zaterdag 4 oktober gratis ski en snowboard clinics voor beginners en gevorderde skiers/snowboarders in SnowWorld Zoetermeer. Voor de jeugd in de leeftijden 13- 18 jaar, maar ook voor volwassenen. Er zijn ongetwijfeld veel windsurfers die ook aan snowboarden en/of skien doen en het graag willen leren of er beter in willen worden. Er worden learn to ride clinics aangeboden voor de beginners en voor de gevorderden zijn er freestyle, slopeskills, splitboard en tourski clinics. Het mooie is dat niet alleen de clinics gratis zijn, maar ook de baantoegang. Kom je met je eigen materiaal, dan kun je dus zo naar binnen. Heb je geen eigen materiaal, dan is dat bij SnowWorld te huren. Inschrijven is wel verplicht, maar geheel vrijblijvend en iedereen mag maximaal aan 1 clinic deelnemen.

Hoe ziet het programma eruit?

Learn to ride 13:00 uur

Kunnen al je vrienden al skiën en snowboarden, maar heb jij het nog nooit gedaan? Leer dan je eerste meters maken onder professionele begeleiding.

Freestyle 12:30/14:00/14:30/15:30 & 16:00 uur

Word je ook helemaal opgewonden als je de freestyle video’s op internet voorbij ziet komen en wil je zelf ook leren freestylen? In deze clinic leer je de eerste tricks op de piste. Ollie’s, 180’s en 360’s, laat maar eens zien hoe ver je komt in een uur.

Slopeskills 14:00/14:30/15:30 & 16:00 uur

Hoe goed ben jij op de piste? Zijn je korte bochten nog niet helemaal perfect? Of wil je wel eens echt leren carven? Je piste skills worden in deze clinic nog flink aangepakt. Als je het tempo bij kan houden tenminste ;-).

Splitboarden 12:30/14:00/15:30

Een poederafdaling kunnen we je binnen niet garanderen, maar we leren je wel hoe je omgaat met een splitboard. Hoe bouw je om van splitten naar boarden, hoe loop je omhoog met de vellen er onder en hoe board zo'n splitboard nou? De perfecte clinic om er achter te komen wat dat splitboarden nou precies is.

Tourskiën 12:30/14:00/15:30

Hoe schakel je met je ski's om van lopen, naar skiën, wat moet ik met die vellen, hoe loop ik het beste omhoog, wat is nou precies 'spitzekehren' en hoe skiet zo'n toerskibinding nou eigenlijk? Tijdens deze clinic komt het allemaal aan bod.

Aanmelden?
- Ben je tussen de 13-18 jaar oud meld je dan aan via: http://ripstar.nl/jeugd/jeugd-en-jonger ... skiën.html
- Ouder dan 18 en skiër?! http://ripstar.nl/ski/evenement/wintero ... rmeer.html
- Ouder dan 18 en snowboarder?! http://ripstar.nl/snowboard/evenement/w ... rmeer.html

Plaats reactie