Krijg je een wachtwoord foutmelding? Probeer dan eerst een reset : Reset
Mocht dat niet lukken dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is : Contact

Windsurfende meiden gezocht voor wedstrijdteam Almere Centraal

Productinfo, wedstrijden, team info, nieuwe boards...etc. Weet jij iets wat met surfen te maken heeft, plaats het hier, zodat je mede surfers het ook weten!

Moderator: RaymondW

Plaats reactie
Gebruikersavatar
RJ
Techno293 trainer
Techno293 trainer
Berichten: 7607
Lid geworden op: ma jul 29, 2002 5:45 pm
Surf spul: Tornado / Honda 60PK
Contacteer:

Windsurfende meiden gezocht voor wedstrijdteam Almere Centraal

Bericht door RJ » wo sep 12, 2018 12:30 pm

Windsurfvereniging Almere Centraal zoekt windsurfende meiden voor een nieuw te vormen wedstrijdteam. De vereniging wil enthousiaste windsurfsters onder professionele begeleiding heel veel ervaring op laten doen in slalom en courserace wedstrijden binnen Nederland.

Met een doordeweekse training op woensdagavond en begeleiding tijdens de wedstrijden wil de vereniging een nieuwe impuls geven aan het wedstrijdsurfen voor jonge meiden in de regio.

Dit najaar kun je het team al tegenkomen bij wedstrijden centraal in Nederland, met ook een sporadische uitstap naar The Real Trip in Makkum en Dam-X Brouwersdam op de planning.

Afbeelding
Wereldkampioene Lilian de Geus heeft het onlangs al laten zien, aan doorgroei mogelijkheden geen gebrek in Almere. De surfclub is al jarenlang de vaste uitvalsbasis van het enige officiële Regionaal Trainingscentrum Windsurfen van het Watersportverbond en NOC*NSF. Een lange rij van aanstormende Nederlandse windsurftalenten zijn het afgelopen decennium via Almere doorgegroeid naar de internationale wedstrijdtop.

Ben je tussen de 11 en 16 jaar, woon je in de buurt van Almere en lijkt het je leuk om samen met een team mee te doen aan slalom en courserace wedstrijden in Nederland? Neem dan contact op met de Windsurfvereniging Almere Centraal. Voor je het weet treed je in de voetsporen van Lilian de Geus.

Meer info via http://www.almerecentraal.nl/wedstrijds ... strijdteam

p.s. geinteresseerde jongens zijn ook meer dan welkom.

Bron: http://boardsport.watersporters.nl/blog ... -centraal/

Plaats reactie