Pagina 1 van 1

Garmin Fenix 3 + windsurf datafield

Geplaatst: di jan 26, 2016 7:29 pm
door Jancr1
Hallo,
Heeft er iemand van jullie ervaring met de Garmin Fenix 3 en het datafield voor windsurfen (2s,10s,5x10s)?
Uitlezen mogelijk op gpsresults,etc...
Grtz Jan

Re: Garmin Fenix 3 + windsurf datafield

Geplaatst: di jan 26, 2016 10:04 pm
door Opperhoofd
Met een 920XT.
Het gaat om de tracklog, dus voor opnemen het interval op 1sec zetten.

Het windsurfng datafield is voor tijdens het surfen om je resultaten te zien. Voor de beste 5 runs is het erg goed, in een oogopslag zie je je snelheden en de minder goede runs.

Re: Garmin Fenix 3 + windsurf datafield

Geplaatst: wo jan 27, 2016 8:54 am
door Jancr1
Dank u voor de info!

Re: Garmin Fenix 3 + windsurf datafield

Geplaatst: zo mar 19, 2017 9:25 pm
door SurfSmurfin
Hoe kan ik posten met de fenix3 , de windsurf datafield werkt perfect op het horloge.
Nu wil ik op gps speedsurfing posten, maar hoe doe ik dat.???

Heb hem in garmin connect uitgelezen en omgezet naar gpx file, daarna met gps speedsurfing uitgelezen, maar de gevens klopen voor geen meter.
Dus wie heeft er de gouden tip.

Re: Garmin Fenix 3 + windsurf datafield

Geplaatst: ma mar 20, 2017 12:37 am
door spridget
Je kunt de file van de Garmin gewoon uploaden zonder te converteren.

Re: Garmin Fenix 3 + windsurf datafield

Geplaatst: ma mar 20, 2017 4:50 pm
door SurfSmurfin
dan heb ik geprobeerd, maar dan is alles 0.
op het horloge was alles goed, maar bij het inlezen gaat het fout, ik mis heel veel data.

Re: Garmin Fenix 3 + windsurf datafield

Geplaatst: di mar 21, 2017 2:52 pm
door Opperhoofd
Staat de recording interval van het ding op 1s?

De snelheden die het datafield berekent is een mooie indicatie om tijdens het varen te zien. Je moet wel rekening houden dat na bepaling via bv gpsresults de resultaten iets anders kunnen zijn.

Re: Garmin Fenix 3 + windsurf datafield

Geplaatst: wo mar 22, 2017 8:09 am
door Hugohek
SurfSmurfin schreef:
ma mar 20, 2017 4:50 pm
dan heb ik geprobeerd, maar dan is alles 0.
op het horloge was alles goed, maar bij het inlezen gaat het fout, ik mis heel veel data.
Zoals Opperhoofd zegt: Je moet even checken of je Gegevensopslag staat op 'Iedere seconde'. Ga in je horloge naar Instellingen - Systeem - Gegevensopslag. Als de op Smart staat wordt de log niet goed weergegeven in GP3S.