Problemen bij inloggen kunnen gemeld worden via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is.
memberlist.php?mode=contactadmin

Locosys GW-60

Hier kun je alles kwijt wat te maken heeft met speed, slalom, formula en de raceboard klasse.

Moderators: RaymondW, Frank-363, Jurjen

Plaats reactie
Broekie
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 81
Lid geworden op: di jan 22, 2008 4:30 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Broekie » za sep 30, 2017 1:54 pm

ondertussen de gw-60 een 5 tal keer gebruikt.

Tot mijn spijt zijn de contactpunten ondertussen gecorrodeerd. Hierdoor slecht contact bij het laden en uploaden van de data naar PC. Echter elke keer na gebruik het horloge goed gespoeld met zoet water.

Wanneer ik het horloge dus aansluit met de usb valt de verbinding constant aan-uit. Data uploaden is zo erg frustrerend. In plaats van een eenvoudige handeling is het nu een tijdrovend jobke geworden waarbij je het klemmetje moet vasthouden op de contactpunten. Ook bij het verbinden via usb com-poort altijd melding "open com-port", terwijl op horloge com poort geselecteerd is....

Spijt dat ik het aangekocht heb. In my opinion : not good enough!!!! (bagger)

_Dekker
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 23
Lid geworden op: di okt 25, 2016 8:58 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door _Dekker » za sep 30, 2017 2:46 pm

Vreemd. Na ruwweg 25 sessies in brak/zout water zien de contactpunten bij mij er nog uit als nieuw. Ik spoel en droog hem wel meteen af als ik thuis ben.

Kanarie
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 319
Lid geworden op: ma aug 08, 2016 8:23 pm
Surf spul: Falcon 140, Ray111, Rocket125, Sunray8.6, Hornet 7.2, Helcat6.2.

Re: Locosys GW-60

Bericht door Kanarie » za sep 30, 2017 9:03 pm

Ik zie ook hele lichte roestpuntjes komen, maar dat gaat wel op te lossen zijn.

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1398
Lid geworden op: di aug 28, 2012 9:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » zo okt 01, 2017 7:40 am

Ik heb dit ook, maak dan de puntjes met een mesje oid schoon en het werkt weer. Met mijn Suunto heb ik daar nimmer last van, dus de kwaliteit van de contact punten van de GW60 zou men echt wel mogen verbeteren, want echt goedkoop is dat ding nu ook weer niet.

tristan55555
Windsurf guru
Windsurf guru
Berichten: 1846
Lid geworden op: ma sep 26, 2011 8:37 am
Surf spul: PD F-Race 120+140, Starboard Kode 94, Loft SB 9.3, Loft Oxygen 7.8+6.8, NP Atlas 6.2+4.7

Re: Locosys GW-60

Bericht door tristan55555 » ma okt 02, 2017 11:15 am

Ik heb gisteren voor het eerst met de GW60 gevaren, het is wel een supermakkelijk ding vergeleken met de Suunto's die ik heb gehad!

Harm
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 19
Lid geworden op: wo mei 13, 2015 2:22 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Harm » di okt 03, 2017 8:42 pm

Ik heb vandaag voor het eerst gevaren met de gw 60, inderdaad direct de snelheden en gemiddelden te zien op het water wat wel top is.
Maar thuis achter de computer krijg ik bij het uploaden van de track een verkeerde datum staan, namelijk de datum van 2 week geleden toen ik m getest heb op de fiets. Zou het zo kunnen zijn dat ik toen niet alle gegevens gewist heb? De gegevens van de surf sessie lijken wel goed, alleen de datum niet. Bij het posten van de sessie kan je de datum wel aanpassen maar uiteindelijk komt de oorspronkelijke datum er toch bij te staan.
Tis mij ook niet helemaal duidelijk hoe ik het geheugen wis, ik heb " reset display " gedaan, of moet ik nog meer gegevens wissen?

Broekie
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 81
Lid geworden op: di jan 22, 2008 4:30 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Broekie » di okt 03, 2017 8:50 pm

Display en log zijn 2verschillende dingen.

-Display reset doe je zonder gps aan.
-Log reset,: eerst gps aanzetten, dan linkse boven en daar kun je dan log "clearen".

Als je enkel display cleared dan blijven vorige sessies erop staan. Elke keer je upload is het de oudste sessie.
Kun je nog altijd splitten via gpsresults maar gpswindsurfing. Com heeft zelf ook een splitprogramma.
Staat hier ergens in topic uitgelegd ook.

Gebruikersavatar
da lorch
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 271
Lid geworden op: za mei 04, 2013 11:48 am
Surf spul: TKG SB Futura 101, SB Futura 121, Loft Switchblade 7.8 6.8 , Ka Koncept 6.2

Re: Locosys GW-60

Bericht door da lorch » di okt 03, 2017 9:23 pm

Broekie schreef:
za sep 30, 2017 1:54 pm
ondertussen de gw-60 een 5 tal keer gebruikt.

Tot mijn spijt zijn de contactpunten ondertussen gecorrodeerd. Hierdoor slecht contact bij het laden en uploaden van de data naar PC. Echter elke keer na gebruik het horloge goed gespoeld met zoet water.

Wanneer ik het horloge dus aansluit met de usb valt de verbinding constant aan-uit. Data uploaden is zo erg frustrerend. In plaats van een eenvoudige handeling is het nu een tijdrovend jobke geworden waarbij je het klemmetje moet vasthouden op de contactpunten. Ook bij het verbinden via usb com-poort altijd melding "open com-port", terwijl op horloge com poort geselecteerd is....

Spijt dat ik het aangekocht heb. In my opinion : not good enough!!!! (bagger)
WTF ???? Wilde er net 1 bestellen omdat mijn Fenix 3 te mooi is om mee te surfen :D :D :D wat een bagger helaas...roest ook pfff kan echt niet! geld terugvragen! Voldoet niet aan de verwachtingen.

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1008
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 10:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » zo okt 22, 2017 6:06 pm

Is nu de V1.2A0314B de laatste firmware? Of die GW-60 Updater_Installer V1.3B0711A??

https://www.locosystech.com/en/product/ ... gw-60.html

Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4706
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 7:43 am
Zeilnummer: NED-160
Teamrider: North Fanatic ION
Surf spul: North Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » zo okt 22, 2017 6:12 pm

De 1.3 is volgens mij alleen de update software
1.2 is zeker de FW

Gebruikersavatar
TheoB
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 765
Lid geworden op: do sep 07, 2006 10:18 pm
Surf spul: Avanti, Flikka, Sonntag

Re: Locosys GW-60

Bericht door TheoB » wo okt 25, 2017 6:39 pm

Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1008
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 10:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » wo okt 25, 2017 7:33 pm

Daarop inhaakend, soms zie ik een run of een bike track voorbij komen op bv FB waarbij je de "route" ziet, afstand en volgens mij ook de snelheid.

Dat zou toch heel gaaf zijn als je dat terug kan kijken???

Iemand een idee?

Raymond mss?

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1008
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 10:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » wo okt 25, 2017 10:44 pm

Via bv Strava kan het met Relive ben ik achter gekomen.

https://www.relive.cc/

Maar kan je je track daar uploaden... hmmmm....

Erik Loots
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 281
Lid geworden op: di feb 12, 2008 12:01 pm
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Erik Loots » do okt 26, 2017 3:15 am

www.ka72.com gebruik ik.

Gebruikersavatar
JedeWe
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 219
Lid geworden op: ma jan 19, 2009 8:06 pm
Surf spul: Falcon speed, 80, 91 ,111. RS6 5.0, 5.8, 6.7, Evo II 7,8 Caspar, Select en Tectonics vinnen

Re: Locosys GW-60

Bericht door JedeWe » zo okt 29, 2017 7:33 pm

TheoB schreef:
wo okt 25, 2017 6:39 pm
Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.
Dat is bij mij ook zo ! Is dit bij iedereen zo? Misschien hebben we wel een bepaalde instelling niet goed staan?? iemand enig idee?

Gebruikersavatar
JedeWe
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 219
Lid geworden op: ma jan 19, 2009 8:06 pm
Surf spul: Falcon speed, 80, 91 ,111. RS6 5.0, 5.8, 6.7, Evo II 7,8 Caspar, Select en Tectonics vinnen

Re: Locosys GW-60

Bericht door JedeWe » ma okt 30, 2017 9:42 pm

TheoB schreef:
wo okt 25, 2017 6:39 pm
Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.
Ik ben ar al achter. Als het vinkje weg haalt bij "cubic enabled" zie je de 10 sec runs wel gewoon. Ik zou zelf niet weten waarom dat vinkje er wel zou moeten staan. Maar er zijn vast en zeker wat informatica techneuten op het forum die dat wel weten :thumbup:

Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4706
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 7:43 am
Zeilnummer: NED-160
Teamrider: North Fanatic ION
Surf spul: North Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » di okt 31, 2017 5:08 pm

Omdat Cubic een eis is voor posten op gp3s is uitzetten niet handig...
Beter een probleem aanmelden bij Yann.

Martin75
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 1
Lid geworden op: zo dec 03, 2017 10:41 am

Locosys gw-60

Bericht door Martin75 » zo dec 03, 2017 10:45 am

Ik heb sinds kort een gps horloge locosys gw-60 en ondanks software updates blijft het horloge de totale afstand niet registreren. Weet iemand hoe ik dat kan oplossen? Verder werkt alles.

Gr Martin

Plaats reactie