Krijg je een wachtwoord foutmelding? Probeer dan eerst een reset : Reset
Mocht dat niet lukken dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is : Contact

Locosys GW-60

Hier kun je alles kwijt wat te maken heeft met speed, slalom, formula en de raceboard klasse.

Moderators: RaymondW, Frank-363, Jurjen

Broekie
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 94
Lid geworden op: di jan 22, 2008 4:30 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Broekie » za sep 30, 2017 2:54 pm

ondertussen de gw-60 een 5 tal keer gebruikt.

Tot mijn spijt zijn de contactpunten ondertussen gecorrodeerd. Hierdoor slecht contact bij het laden en uploaden van de data naar PC. Echter elke keer na gebruik het horloge goed gespoeld met zoet water.

Wanneer ik het horloge dus aansluit met de usb valt de verbinding constant aan-uit. Data uploaden is zo erg frustrerend. In plaats van een eenvoudige handeling is het nu een tijdrovend jobke geworden waarbij je het klemmetje moet vasthouden op de contactpunten. Ook bij het verbinden via usb com-poort altijd melding "open com-port", terwijl op horloge com poort geselecteerd is....

Spijt dat ik het aangekocht heb. In my opinion : not good enough!!!! (bagger)

_Dekker
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 44
Lid geworden op: di okt 25, 2016 9:58 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door _Dekker » za sep 30, 2017 3:46 pm

Vreemd. Na ruwweg 25 sessies in brak/zout water zien de contactpunten bij mij er nog uit als nieuw. Ik spoel en droog hem wel meteen af als ik thuis ben.

Kanarie
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 487
Lid geworden op: ma aug 08, 2016 9:23 pm
Surf spul: Falcon 140, Magnum135, Ray111, Rocket125, Vector9.2, Sunray8.6, Hornet 7.2, Helcat6.2.

Re: Locosys GW-60

Bericht door Kanarie » za sep 30, 2017 10:03 pm

Ik zie ook hele lichte roestpuntjes komen, maar dat gaat wel op te lossen zijn.

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1541
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » zo okt 01, 2017 8:40 am

Ik heb dit ook, maak dan de puntjes met een mesje oid schoon en het werkt weer. Met mijn Suunto heb ik daar nimmer last van, dus de kwaliteit van de contact punten van de GW60 zou men echt wel mogen verbeteren, want echt goedkoop is dat ding nu ook weer niet.

tristan55555
Windsurf guru
Windsurf guru
Berichten: 2084
Lid geworden op: ma sep 26, 2011 9:37 am
Surf spul: PD F-Race 120+140, Starboard Kode 94, Loft SB 9.3, Loft Oxygen 7.8+6.8, NP Atlas 6.2+4.7

Re: Locosys GW-60

Bericht door tristan55555 » ma okt 02, 2017 12:15 pm

Ik heb gisteren voor het eerst met de GW60 gevaren, het is wel een supermakkelijk ding vergeleken met de Suunto's die ik heb gehad!

Harm
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 37
Lid geworden op: wo mei 13, 2015 3:22 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Harm » di okt 03, 2017 9:42 pm

Ik heb vandaag voor het eerst gevaren met de gw 60, inderdaad direct de snelheden en gemiddelden te zien op het water wat wel top is.
Maar thuis achter de computer krijg ik bij het uploaden van de track een verkeerde datum staan, namelijk de datum van 2 week geleden toen ik m getest heb op de fiets. Zou het zo kunnen zijn dat ik toen niet alle gegevens gewist heb? De gegevens van de surf sessie lijken wel goed, alleen de datum niet. Bij het posten van de sessie kan je de datum wel aanpassen maar uiteindelijk komt de oorspronkelijke datum er toch bij te staan.
Tis mij ook niet helemaal duidelijk hoe ik het geheugen wis, ik heb " reset display " gedaan, of moet ik nog meer gegevens wissen?

Broekie
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 94
Lid geworden op: di jan 22, 2008 4:30 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Broekie » di okt 03, 2017 9:50 pm

Display en log zijn 2verschillende dingen.

-Display reset doe je zonder gps aan.
-Log reset,: eerst gps aanzetten, dan linkse boven en daar kun je dan log "clearen".

Als je enkel display cleared dan blijven vorige sessies erop staan. Elke keer je upload is het de oudste sessie.
Kun je nog altijd splitten via gpsresults maar gpswindsurfing. Com heeft zelf ook een splitprogramma.
Staat hier ergens in topic uitgelegd ook.

Gebruikersavatar
da lorch
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 363
Lid geworden op: za mei 04, 2013 12:48 pm
Surf spul: Tabou Manta 66, SB Futura 121, Loft SB 7.8 , Loft RB 7.0 , Ka Koncept 6.2

Re: Locosys GW-60

Bericht door da lorch » di okt 03, 2017 10:23 pm

Broekie schreef:
za sep 30, 2017 2:54 pm
ondertussen de gw-60 een 5 tal keer gebruikt.

Tot mijn spijt zijn de contactpunten ondertussen gecorrodeerd. Hierdoor slecht contact bij het laden en uploaden van de data naar PC. Echter elke keer na gebruik het horloge goed gespoeld met zoet water.

Wanneer ik het horloge dus aansluit met de usb valt de verbinding constant aan-uit. Data uploaden is zo erg frustrerend. In plaats van een eenvoudige handeling is het nu een tijdrovend jobke geworden waarbij je het klemmetje moet vasthouden op de contactpunten. Ook bij het verbinden via usb com-poort altijd melding "open com-port", terwijl op horloge com poort geselecteerd is....

Spijt dat ik het aangekocht heb. In my opinion : not good enough!!!! (bagger)
WTF ???? Wilde er net 1 bestellen omdat mijn Fenix 3 te mooi is om mee te surfen :D :D :D wat een bagger helaas...roest ook pfff kan echt niet! geld terugvragen! Voldoet niet aan de verwachtingen.

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1006
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 11:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » zo okt 22, 2017 7:06 pm

Is nu de V1.2A0314B de laatste firmware? Of die GW-60 Updater_Installer V1.3B0711A??

https://www.locosystech.com/en/product/ ... gw-60.html

Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4828
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 8:43 am
Teamrider: Duotone Fanatic ION
Surf spul: Duotone Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » zo okt 22, 2017 7:12 pm

De 1.3 is volgens mij alleen de update software
1.2 is zeker de FW

Gebruikersavatar
TheoB
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 765
Lid geworden op: do sep 07, 2006 11:18 pm
Surf spul: Avanti, Flikka, Sonntag

Re: Locosys GW-60

Bericht door TheoB » wo okt 25, 2017 7:39 pm

Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1006
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 11:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » wo okt 25, 2017 8:33 pm

Daarop inhaakend, soms zie ik een run of een bike track voorbij komen op bv FB waarbij je de "route" ziet, afstand en volgens mij ook de snelheid.

Dat zou toch heel gaaf zijn als je dat terug kan kijken???

Iemand een idee?

Raymond mss?

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1006
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 11:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » wo okt 25, 2017 11:44 pm

Via bv Strava kan het met Relive ben ik achter gekomen.

https://www.relive.cc/

Maar kan je je track daar uploaden... hmmmm....

Erik Loots
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 280
Lid geworden op: di feb 12, 2008 12:01 pm
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Erik Loots » do okt 26, 2017 4:15 am

www.ka72.com gebruik ik.

Gebruikersavatar
JedeWe
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 221
Lid geworden op: ma jan 19, 2009 8:06 pm
Surf spul: Falcon speed, 80, 91 ,111. RS6 5.0, 5.8, 6.7, Evo II 7,8 Caspar, Select en Tectonics vinnen

Re: Locosys GW-60

Bericht door JedeWe » zo okt 29, 2017 7:33 pm

TheoB schreef:
wo okt 25, 2017 7:39 pm
Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.
Dat is bij mij ook zo ! Is dit bij iedereen zo? Misschien hebben we wel een bepaalde instelling niet goed staan?? iemand enig idee?

Gebruikersavatar
JedeWe
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 221
Lid geworden op: ma jan 19, 2009 8:06 pm
Surf spul: Falcon speed, 80, 91 ,111. RS6 5.0, 5.8, 6.7, Evo II 7,8 Caspar, Select en Tectonics vinnen

Re: Locosys GW-60

Bericht door JedeWe » ma okt 30, 2017 9:42 pm

TheoB schreef:
wo okt 25, 2017 7:39 pm
Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.
Ik ben ar al achter. Als het vinkje weg haalt bij "cubic enabled" zie je de 10 sec runs wel gewoon. Ik zou zelf niet weten waarom dat vinkje er wel zou moeten staan. Maar er zijn vast en zeker wat informatica techneuten op het forum die dat wel weten :thumbup:

Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4828
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 8:43 am
Teamrider: Duotone Fanatic ION
Surf spul: Duotone Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » di okt 31, 2017 5:08 pm

Omdat Cubic een eis is voor posten op gp3s is uitzetten niet handig...
Beter een probleem aanmelden bij Yann.

Martin75
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 1
Lid geworden op: zo dec 03, 2017 10:41 am

Locosys gw-60

Bericht door Martin75 » zo dec 03, 2017 10:45 am

Ik heb sinds kort een gps horloge locosys gw-60 en ondanks software updates blijft het horloge de totale afstand niet registreren. Weet iemand hoe ik dat kan oplossen? Verder werkt alles.

Gr Martin

Green Egg
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 70
Lid geworden op: di aug 11, 2015 12:55 pm
Surf spul: Starboard Futura 114 + 134 2016 // GA Phantom 7.1 // GA Vapor 7.9 // GA Phantom 8.5

Re: Locosys GW-60

Bericht door Green Egg » ma apr 23, 2018 9:28 pm

Werkt een GW-60 ook icm een chromebook ?

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1541
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » ma jun 04, 2018 11:09 pm

Is er al eens een update die iedere sessie apart logt, want wat s dat een fucking drama met dat ding, als je eens vergeet dat ding leeg te maken plakt hij de volgende sessie er aan vast en kun je hem viahet forum splitsen, maar dat werk nu dus ook niet ben er helemaal klaar mee. De GW60 is van mijn zoon, zelf heb ik een Suunto Ambit 3 en die doet het dus wel eenvoudig grrrrr
Iemand een oplossing?
Of moet je daarvoor tegenwoordig Gold member zijn?
Ik zelf heb de betaalde versie.

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1541
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » di jun 05, 2018 8:39 am

Heb inmiddels ook de betaalde versie voor mijn zoon, maar dat hielp ook niet.
Heb nu via GPSar geupload en jawel dat gaat ook, dus dan maar zo.
Neemt niet weg dat ik het nog steeds raar vind dat hij van iedere sessie niet een aparte log maakt.

_Dekker
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 44
Lid geworden op: di okt 25, 2016 9:58 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door _Dekker » di jun 05, 2018 9:22 am

Mee eens. Ik heb mezelf inmiddels aangeleerd na elke vaardag de boel te downloaden en de log te clearen.
Maar ik vaar ook wel eens 2 verschillende setjes op 1 dag dus een 2e log kunnen starten zou wel zo handig zijn.

maatskip
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 2
Lid geworden op: vr jun 22, 2018 10:32 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door maatskip » vr jun 22, 2018 10:35 am

Hoe kan het dat ik wel een alfa op mijn GW60 zie maar deze niet op de site krijg?

ingolf
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 35
Lid geworden op: ma apr 05, 2010 5:39 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door ingolf » vr jun 22, 2018 4:43 pm

Gewoon de webuploader gebruiken van GPS-Speedsurfing.com en dan gaat ie altijd goed....

https://www.gps-speedsurfing.com/mygps. ... ckuploadv2

maatskip
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 2
Lid geworden op: vr jun 22, 2018 10:32 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door maatskip » zo jun 24, 2018 9:20 am

Die gebruik ik al, maar de Alpha die ik op mijn GW60 zie komt niet mee...

_Dekker
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 44
Lid geworden op: di okt 25, 2016 9:58 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door _Dekker » wo jun 27, 2018 3:30 pm

Nou mijn gw-60 is overleden na zo'n 50 sessies en 14 maanden.
Uiteraard 2 maanden na afloop van de garantieperiode... Overigens altijd afgespoeld na het varen.
Dus maar opengeschroefd en ik was behoorlijk teleurgesteld in de kwaliteit, water is via de knopjes naar binnen gekomen, vooral via de GPS knop. Op zich logisch want die gebruikte ik het meest maar hooguit met natte vingers en altijd boven water.
Ik heb een poging gedaan hem te repareren maar dat gaat niet: door het zout is een pootje van (vermoedelijk) een transistor volledig opgelost. Ook het koper van de print op die locatie is weg.
Als iemand weet wat dat voor component is hou ik me aanbevolen.
Vooral de contacten van de knopjes laten ook sporen van corrosie zien.
Als je hem openmaakt goed opletten op de dunne 2-aderige flex die naar het scherm gaat: die wordt in de behuizing gewoon platgevouwen. Hierdoor is grote kans op doorbreken van de sporen.

Ik hou me aanbevolen voor een beter alternatief die eveneens een hoge sample rate heeft... AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding


Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4828
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 8:43 am
Teamrider: Duotone Fanatic ION
Surf spul: Duotone Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » do jun 28, 2018 9:38 am

_Dekker schreef:
wo jun 27, 2018 3:30 pm
Ik heb een poging gedaan hem te repareren maar dat gaat niet: door het zout is een pootje van (vermoedelijk) een transistor volledig opgelost. Ook het koper van de print op die locatie is weg.
Als iemand weet wat dat voor component is hou ik me aanbevolen.
Heb tijdens introductie high-res photo's gehad, dat component heeft een markering van L7
Na wat zoeken : https://www.el-component.com/bipolar-tr ... 2sc1623-l7
Koper wat weg is zou je creatief kunnen oplossen met wat extra materiaal.

Er zijn nog GT-31 units te koop :wink:

_Dekker
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 44
Lid geworden op: di okt 25, 2016 9:58 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door _Dekker » wo jul 04, 2018 11:26 am

Super bedankt, wellicht dat ik dat onderdeel nog probeer te vervangen.
Ik heb ondertussen toch maar wat anders besteld, de GW-60 koop ik niet meer en met de GT-31in zo'n zakje op mijn arm zie ik ook niet zitten.
Heb daarom voor 100euro meer dan een GW-60 een nieuwe Suunto ambit 3 peak met saffierglas besteld. Dat lijkt me veel meer waar voor mijn geld op te leveren dan de Locosys.
Die jongens maken ook duikhorloges dus dat zit wel goed met waterdichtheid.
Dat hij geen dopplercorrectie heeft neem ik maar voor lief, heb ontdekt dat gpsarpro de onlogische snelheidspieken eruit haalt met de optie 'Trapeze', dat is voor mij voldoende. De waterdichte hartslagband vond ik ook een leuke toevoeging want ik ben al een tijdje benieuwd hoe hard ik eigenlijk aan het werk ben op het water.

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1541
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » wo jul 04, 2018 3:12 pm

Daar ga je van schrikken haha, je kunt aan de hartslag mooi zien waar het hard ging, waar het spannend was en wanneer het easy de peasy was haha. Ik heb ook de Suunto Ambit 3 Peak, maar dan de Black, pracht ding en ook nog eens om gewoon te dragen. Mijn zoon heeft de GW60, ook voorzover ok, maar wat een drama dat dat ding alles aan elkaar plakt (data) waardeloos gewoon, iedere keer moet je dus niet vergeten he log te clearen.
Anyway, veel pleziermet je Suunto 👍

PIR3lly
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 20
Lid geworden op: vr aug 15, 2014 6:17 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door PIR3lly » za jul 28, 2018 8:22 pm

Ik heb een klein probleempje met een sessie van mijn gw-60.
Vandaag even gevaren en de gw-60 om gehad. Daarna mijn buurman ook even laten varen met horloge.
Maar nu wil ik zijn gegevens niet uploaden en daarom de track splitten.
De splitter op de gps speedsurfing site werkt niet en geeft een error.

Edit....
Niet goed gelezen, inmiddels de oplossing gevonden met GPSar

Plaats reactie