Krijg je een wachtwoord foutmelding? Probeer dan eerst een reset : Reset
Mocht dat niet lukken dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is : Contact

Locosys GW-60

Hier kun je alles kwijt wat te maken heeft met speed, slalom, formula en de raceboard klasse.

Moderators: RaymondW, Frank-363, Jurjen

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » ma apr 24, 2017 4:58 pm

Dank voor je antwoorden, Chris

Gebruikersavatar
e.r.
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 756
Lid geworden op: zo jan 30, 2011 8:21 pm
Surf spul: severne reflex r8 ,jp slalom , sonntag slx en gps6

Re: Locosys GW-60

Bericht door e.r. » di apr 25, 2017 5:49 pm

Chris v B schreef:
Baron van Lunteren schreef:
ma apr 24, 2017 4:19 pm
Ziet er veelbelovend uit. Zeker nu de display van mijn GT31 ermee ophield na een val op de grond. Enkele vragen:
- Zit er een lock op, zodat ie niet per ongeluk uitgaat ?
- Kun je de alfa 500 aflezen op het water ?
- Wordt de avg 5x 10 sec ook weergegeven in de display ?
- Ik gebruik ook af en toe mijn TomTom Multisports om te posten. Die staat wel in de keuzelijst van gps-speedsurfing ?

Als je de laatste update installeert zit er een keylock op, kan je alpha aflezen, 5x10 sec en avg. En nog veel meer.

Ik heb het horloge nu een 5 keer gebruikt en vind het echt ideaal. Ook wat betreft de accuduur niks te klagen. Afgelopen zaterdag in 9 graden 80 km gesurft en maar 1 balkje minder.. prima dus
Ik had even terug 92 km gevaren rond de 5 uur , circa 12-13 graden en had nog maar 1 streepje over ? En op 1 hertz gezet .

Gebruikersavatar
Chris v B
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 533
Lid geworden op: zo sep 09, 2012 6:41 pm
Surf spul: Slalom/speed

Re: Locosys GW-60

Bericht door Chris v B » di apr 25, 2017 5:56 pm

e.r. schreef:
di apr 25, 2017 5:49 pm
Chris v B schreef:
Baron van Lunteren schreef:
ma apr 24, 2017 4:19 pm
Ziet er veelbelovend uit. Zeker nu de display van mijn GT31 ermee ophield na een val op de grond. Enkele vragen:
- Zit er een lock op, zodat ie niet per ongeluk uitgaat ?
- Kun je de alfa 500 aflezen op het water ?
- Wordt de avg 5x 10 sec ook weergegeven in de display ?
- Ik gebruik ook af en toe mijn TomTom Multisports om te posten. Die staat wel in de keuzelijst van gps-speedsurfing ?

Als je de laatste update installeert zit er een keylock op, kan je alpha aflezen, 5x10 sec en avg. En nog veel meer.

Ik heb het horloge nu een 5 keer gebruikt en vind het echt ideaal. Ook wat betreft de accuduur niks te klagen. Afgelopen zaterdag in 9 graden 80 km gesurft en maar 1 balkje minder.. prima dus
Ik had even terug 92 km gevaren rond de 5 uur , circa 12-13 graden en had nog maar 1 streepje over ? En op 1 hertz gezet .
Dat is wel een groot verschil... Die van mij staat nog steeds op 5hz. Misschien heb ik geluk? Of kwestie van anders opladen

Gebruikersavatar
Jille
NED-900
NED-900
Berichten: 2635
Lid geworden op: wo sep 28, 2005 7:42 pm
Zeilnummer: NED-900
Surf spul: Starboard & Gaastra Vapor

Re: Locosys GW-60

Bericht door Jille » zo apr 30, 2017 7:50 pm

Is er al iets bekend over een update-insteller voor Mac?

Dat is voor mij toch een groot nadeel van dit GPS-device.

Gebruikersavatar
watermonster
Windsurf guru
Windsurf guru
Berichten: 1659
Lid geworden op: do mar 02, 2006 9:05 pm
Surf spul: Slalom 49, 59, 69 (85 en 63cm zijn nu in de maak :-)..) - Gun GS-R 5,6 tot 8,7
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door watermonster » di mei 02, 2017 10:08 am

Nog een (summier) testje van onze oosterburen http://www.surf-magazin.de/zubehoer/son ... 20621.html met ook nog een kritisch commentaar aan het eind.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » di mei 02, 2017 12:37 pm

Ik verwacht de mijne eind van de week. Kan niet meer terug. Zal nog wel de ervaringen posten.

Heb wel goede ervaringen met de Locosys service en reparatiedienst. Heb een keer een GT31 volledig laten reviseren in China voor een paar tientjes. Ook de support afdeling reageert snel en adequaat.
En de shop geeft ook een jaar garantie.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » wo mei 03, 2017 12:46 pm

Kan iemand de juiste instellingen nog even posten ? De plaatjes zijn niet zichtbaar in deze thread, en ook niet op gsp-speedsurfing ?
En klopt het dat de backlight aanblijft tijdens het laden ?

Gebruikersavatar
Mark
Elite windsurfer
Elite windsurfer
Berichten: 14035
Lid geworden op: ma aug 27, 2007 10:54 pm
Zeilnummer: NED-413
Teamrider: Fanatic Duotone ION
Surf spul: Vanalles :-)
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Mark » wo mei 03, 2017 12:57 pm

Klopt, backlight blijft aan tijdens opladen.

Ik gebruik deze settings, bevalt mij het best.
Je kunt via backup/restore CFG deze veiligstellen en bv meerdere varianten maken om uit te proberen.

GW60Settings.PNG
GW60Settings.PNG (69.95 KiB) 1680 keer bekeken

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » wo mei 03, 2017 7:00 pm

Bedankt, mark

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1554
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » do mei 04, 2017 3:35 pm

Vanmiddag de device voor mijn zoon binnen gekregen en software op PC geïnstalleerd, echter ik krijg de nieuw GW60AR util zoals in de afbeelding hier boven niet geïnstalleerd, iemand?

Gebruikersavatar
Mark
Elite windsurfer
Elite windsurfer
Berichten: 14035
Lid geworden op: ma aug 27, 2007 10:54 pm
Zeilnummer: NED-413
Teamrider: Fanatic Duotone ION
Surf spul: Vanalles :-)
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Mark » do mei 04, 2017 6:22 pm

Hier is de nieuwste versie te vinden: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Het .msi bestand is de GW-60 Util installer.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » do mei 04, 2017 7:59 pm

Vandaag eerste keer GW60 gebruikt. Ging prima. Alleen bij ophalen logfile vanuit het util programma moet je wel even zoeken waar ie terecht komt:
C:\Users\UserName\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\LocosysGW60\GW60ARUtil

Ik heb nog niet gezocht hoe ik dat kan aanpassen, maar ik ga wel eens in de registry neuzen.
Gek genoeg staat in de file selection: C:\Program Files (x86)\LocosysGW60\GW60ARUtil\

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1554
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » do mei 04, 2017 9:46 pm

Mark schreef:
do mei 04, 2017 6:22 pm
Hier is de nieuwste versie te vinden: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Het .msi bestand is de GW-60 Util installer.
Bedankt Mark, maar die had ik al en als ik 'm wil installeren gebeurt er niks?
Zal dan wel aan mijn PC liggen, software samenstelling of beveiliging?
de originele Util kan ik zonder problemen installeren, maar deze niet, vreemd.

Gebruikersavatar
Mark
Elite windsurfer
Elite windsurfer
Berichten: 14035
Lid geworden op: ma aug 27, 2007 10:54 pm
Zeilnummer: NED-413
Teamrider: Fanatic Duotone ION
Surf spul: Vanalles :-)
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Mark » do mei 04, 2017 9:54 pm

Probeer dit eens:
1. rechter muis klik op het .msi bestand
2. run as administrator

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » do mei 04, 2017 10:03 pm

Ik kreeg een melding van windows defender bij het openen van die installer. Vanwege onbekende bron. Moest apart aangeven dat ik toch wilde installeren

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1554
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » do mei 04, 2017 10:41 pm

moet ergens een beveiligings optie zijn, want op een andere PC functioneerd het wel, dus heb wat uit te zoeken. :think:

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1554
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » vr mei 05, 2017 1:09 pm

Nou ik heb alle beveiliging uitgeschakeld zover als ik weet en het werkt niet.
ook rechtsklikken als Adminstrator werkt niet want dan zie ik niet eens in het menu.

Gebruikersavatar
Mark
Elite windsurfer
Elite windsurfer
Berichten: 14035
Lid geworden op: ma aug 27, 2007 10:54 pm
Zeilnummer: NED-413
Teamrider: Fanatic Duotone ION
Surf spul: Vanalles :-)
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Mark » vr mei 05, 2017 2:59 pm

Na een tip van Rein hierbij de oplossing bij installatieproblemen met de .msi installer.

Ik heb de GPSARUtil bestanden hier beschikbaar gemaakt voor download: https://goo.gl/Vcu7pd
Deze kun je dan naar een map/directory kopiëren en daarna GW60AR_Util.exe starten.

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1554
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » vr mei 05, 2017 7:08 pm

Kun je een track ook pauzeren als je even naar de kant gaat om effen wat te eten of noem maar op?
bij mijn Suunto kan dat en dat is wel makkelijk.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » vr mei 05, 2017 7:44 pm

Pauzeren kan zonder dat je log gegevens kwijtraakt (gisteren even geprobeerd). Maar als je een minimum speed van 5 km instelt, dan logt ie daaronder niets

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1554
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » vr mei 05, 2017 8:14 pm

Baron van Lunteren schreef:
vr mei 05, 2017 7:44 pm
Pauzeren kan zonder dat je log gegevens kwijtraakt (gisteren even geprobeerd). Maar als je een minimum speed van 5 km instelt, dan logt ie daaronder niets
Oke, dat is een optie, maar het kan dus niet middels een toets of combinatie daarvan?

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » vr mei 05, 2017 9:49 pm

Jawel, je kunt gewoon de gps knop gebruiken

Gebruikersavatar
watermonster
Windsurf guru
Windsurf guru
Berichten: 1659
Lid geworden op: do mar 02, 2006 9:05 pm
Surf spul: Slalom 49, 59, 69 (85 en 63cm zijn nu in de maak :-)..) - Gun GS-R 5,6 tot 8,7
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door watermonster » wo mei 17, 2017 9:07 am


Gebruikersavatar
eelco74
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 305
Lid geworden op: wo sep 14, 2005 8:35 pm
Surf spul: JP Supersport 127 Pro 2008, JP Supersport 109 Pro,NP V8 8.0/X6, NP V6 6.5/X6 Gaastra Swift 5.5/C75
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door eelco74 » wo mei 17, 2017 10:45 am

Dat is wel een mooie vergelijking met alle andere gps systemen. Daar is wel even wat werk in gestopt om mooi onderbouwd de verschillen aan te geven.

Ik heb de gw-60 op mijn verjaardagsfeest lijstje zondag staan, ik had nog een Garmin gecko, die niet meer waterdicht is.

RonaldvT
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 217
Lid geworden op: vr apr 18, 2008 2:13 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door RonaldvT » wo mei 17, 2017 12:06 pm

Huh, je kunt dus met verschillende (en zelfs dezelfde) goedgekeurde GPS units blijkbaar 2 knopen verschil hebben op een snelheid van nog geen 30 knopen!! :eek:

Die aanbevelingen zijn ook leuk, iedereen gaat het natuurlijk precies andersom doen om een zo hoog mogelijke snelheid op de GPS te krijgen.

Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4831
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 8:43 am
Teamrider: Duotone Fanatic ION
Surf spul: Duotone Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » wo mei 17, 2017 12:18 pm

Zie mijn post van 13 Januari
Hoe beter de positionering hoe lager de correctie.
In de standaard horloge plaatsing heb je *mogelijk* het grootste nadeel.

Met de GT-31 keken we hier ook al naar, echter was dat op 1sec basis nooit echt inzichtelijk te krijgen.
De Aussies gebruikten al helmen met speciale uitsparingen voor de sky view

Gebruikersavatar
Boarderzone
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1036
Lid geworden op: vr okt 15, 2004 1:14 pm
Teamrider: Angulo KA Tribal MUF Nautix
Surf spul: Angulo KA MUF Tribal
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Boarderzone » wo mei 17, 2017 9:35 pm

RonaldvT schreef:
wo mei 17, 2017 12:06 pm
Huh, je kunt dus met verschillende (en zelfs dezelfde) goedgekeurde GPS units blijkbaar 2 knopen verschil hebben op een snelheid van nog geen 30 knopen!! :eek:

Die aanbevelingen zijn ook leuk, iedereen gaat het natuurlijk precies andersom doen om een zo hoog mogelijke snelheid op de GPS te krijgen.
Apart daar gps-speedsurfing met de Gecko al claimde preciezer te zijn dan video timing.

peter.ned
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 1
Lid geworden op: ma mar 30, 2015 5:55 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door peter.ned » za mei 20, 2017 11:16 pm

speeddemon schreef:
vr apr 14, 2017 10:53 pm

Moet je voor elke sessie, je oude sessie wissen?? of kan je er meerdere tegelijk opslaan?
Verder merk ik dat mijn GW-60 net iets hogere snelheden aangeeft dan men GT-31..
GP3S heeft een tool gemaakt om de bestanden van de GW-60 te splitsen hij is te vinden https://www.gps-speedsurfing.com/mygps. ... cksplitter
of dashboard -> mijn Sessies -> split gw 60 track

Gebruikersavatar
TheoB
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 766
Lid geworden op: do sep 07, 2006 11:18 pm
Surf spul: Avanti, Flikka, Sonntag

Re: Locosys GW-60

Bericht door TheoB » za jun 10, 2017 12:07 pm

Sinds twee dagen mn GW60 binnen, wil naar de laatste FW software updaten en alles lijkt goed te zijn gegaan.

Na start update scherm netjes blanco , boodschap fw update in display eea lijkt te beginnen, back light on en off een piepje en even later een pop up met de opmerking " port reopen failed !! "

iemand enig idee?

/edit
Nee dus :wink:

Met een W7 machine verliep alles wel vlotjes :cheer:
Laatst gewijzigd door TheoB op ma jun 12, 2017 9:45 pm, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » za jun 10, 2017 12:58 pm

Is er iemand bij wie de gw60 een correcte alfa weergeeft? Bij mij is ie altijd veel lager dan bij uitlezen in de software. Soms zelfs nul.

Plaats reactie