Pagina 8 van 11

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: ma apr 24, 2017 4:58 pm
door Baron van Lunteren
Dank voor je antwoorden, Chris

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: di apr 25, 2017 5:49 pm
door e.r.
Chris v B schreef:
Baron van Lunteren schreef:
ma apr 24, 2017 4:19 pm
Ziet er veelbelovend uit. Zeker nu de display van mijn GT31 ermee ophield na een val op de grond. Enkele vragen:
- Zit er een lock op, zodat ie niet per ongeluk uitgaat ?
- Kun je de alfa 500 aflezen op het water ?
- Wordt de avg 5x 10 sec ook weergegeven in de display ?
- Ik gebruik ook af en toe mijn TomTom Multisports om te posten. Die staat wel in de keuzelijst van gps-speedsurfing ?

Als je de laatste update installeert zit er een keylock op, kan je alpha aflezen, 5x10 sec en avg. En nog veel meer.

Ik heb het horloge nu een 5 keer gebruikt en vind het echt ideaal. Ook wat betreft de accuduur niks te klagen. Afgelopen zaterdag in 9 graden 80 km gesurft en maar 1 balkje minder.. prima dus
Ik had even terug 92 km gevaren rond de 5 uur , circa 12-13 graden en had nog maar 1 streepje over ? En op 1 hertz gezet .

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: di apr 25, 2017 5:56 pm
door Chris v B
e.r. schreef:
di apr 25, 2017 5:49 pm
Chris v B schreef:
Baron van Lunteren schreef:
ma apr 24, 2017 4:19 pm
Ziet er veelbelovend uit. Zeker nu de display van mijn GT31 ermee ophield na een val op de grond. Enkele vragen:
- Zit er een lock op, zodat ie niet per ongeluk uitgaat ?
- Kun je de alfa 500 aflezen op het water ?
- Wordt de avg 5x 10 sec ook weergegeven in de display ?
- Ik gebruik ook af en toe mijn TomTom Multisports om te posten. Die staat wel in de keuzelijst van gps-speedsurfing ?

Als je de laatste update installeert zit er een keylock op, kan je alpha aflezen, 5x10 sec en avg. En nog veel meer.

Ik heb het horloge nu een 5 keer gebruikt en vind het echt ideaal. Ook wat betreft de accuduur niks te klagen. Afgelopen zaterdag in 9 graden 80 km gesurft en maar 1 balkje minder.. prima dus
Ik had even terug 92 km gevaren rond de 5 uur , circa 12-13 graden en had nog maar 1 streepje over ? En op 1 hertz gezet .
Dat is wel een groot verschil... Die van mij staat nog steeds op 5hz. Misschien heb ik geluk? Of kwestie van anders opladen

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: zo apr 30, 2017 7:50 pm
door Jille
Is er al iets bekend over een update-insteller voor Mac?

Dat is voor mij toch een groot nadeel van dit GPS-device.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: di mei 02, 2017 10:08 am
door watermonster
Nog een (summier) testje van onze oosterburen http://www.surf-magazin.de/zubehoer/son ... 20621.html met ook nog een kritisch commentaar aan het eind.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: di mei 02, 2017 12:37 pm
door Baron van Lunteren
Ik verwacht de mijne eind van de week. Kan niet meer terug. Zal nog wel de ervaringen posten.

Heb wel goede ervaringen met de Locosys service en reparatiedienst. Heb een keer een GT31 volledig laten reviseren in China voor een paar tientjes. Ook de support afdeling reageert snel en adequaat.
En de shop geeft ook een jaar garantie.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: wo mei 03, 2017 12:46 pm
door Baron van Lunteren
Kan iemand de juiste instellingen nog even posten ? De plaatjes zijn niet zichtbaar in deze thread, en ook niet op gsp-speedsurfing ?
En klopt het dat de backlight aanblijft tijdens het laden ?

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: wo mei 03, 2017 12:57 pm
door Mark
Klopt, backlight blijft aan tijdens opladen.

Ik gebruik deze settings, bevalt mij het best.
Je kunt via backup/restore CFG deze veiligstellen en bv meerdere varianten maken om uit te proberen.

GW60Settings.PNG
GW60Settings.PNG (69.95 KiB) 1271 keer bekeken

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: wo mei 03, 2017 7:00 pm
door Baron van Lunteren
Bedankt, mark

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: do mei 04, 2017 3:35 pm
door Reindt
Vanmiddag de device voor mijn zoon binnen gekregen en software op PC geïnstalleerd, echter ik krijg de nieuw GW60AR util zoals in de afbeelding hier boven niet geïnstalleerd, iemand?

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: do mei 04, 2017 6:22 pm
door Mark
Hier is de nieuwste versie te vinden: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Het .msi bestand is de GW-60 Util installer.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: do mei 04, 2017 7:59 pm
door Baron van Lunteren
Vandaag eerste keer GW60 gebruikt. Ging prima. Alleen bij ophalen logfile vanuit het util programma moet je wel even zoeken waar ie terecht komt:
C:\Users\UserName\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\LocosysGW60\GW60ARUtil

Ik heb nog niet gezocht hoe ik dat kan aanpassen, maar ik ga wel eens in de registry neuzen.
Gek genoeg staat in de file selection: C:\Program Files (x86)\LocosysGW60\GW60ARUtil\

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: do mei 04, 2017 9:46 pm
door Reindt
Mark schreef:
do mei 04, 2017 6:22 pm
Hier is de nieuwste versie te vinden: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Het .msi bestand is de GW-60 Util installer.
Bedankt Mark, maar die had ik al en als ik 'm wil installeren gebeurt er niks?
Zal dan wel aan mijn PC liggen, software samenstelling of beveiliging?
de originele Util kan ik zonder problemen installeren, maar deze niet, vreemd.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: do mei 04, 2017 9:54 pm
door Mark
Probeer dit eens:
1. rechter muis klik op het .msi bestand
2. run as administrator

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: do mei 04, 2017 10:03 pm
door Baron van Lunteren
Ik kreeg een melding van windows defender bij het openen van die installer. Vanwege onbekende bron. Moest apart aangeven dat ik toch wilde installeren

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: do mei 04, 2017 10:41 pm
door Reindt
moet ergens een beveiligings optie zijn, want op een andere PC functioneerd het wel, dus heb wat uit te zoeken. :think:

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: vr mei 05, 2017 1:09 pm
door Reindt
Nou ik heb alle beveiliging uitgeschakeld zover als ik weet en het werkt niet.
ook rechtsklikken als Adminstrator werkt niet want dan zie ik niet eens in het menu.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: vr mei 05, 2017 2:59 pm
door Mark
Na een tip van Rein hierbij de oplossing bij installatieproblemen met de .msi installer.

Ik heb de GPSARUtil bestanden hier beschikbaar gemaakt voor download: https://goo.gl/Vcu7pd
Deze kun je dan naar een map/directory kopiëren en daarna GW60AR_Util.exe starten.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: vr mei 05, 2017 7:08 pm
door Reindt
Kun je een track ook pauzeren als je even naar de kant gaat om effen wat te eten of noem maar op?
bij mijn Suunto kan dat en dat is wel makkelijk.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: vr mei 05, 2017 7:44 pm
door Baron van Lunteren
Pauzeren kan zonder dat je log gegevens kwijtraakt (gisteren even geprobeerd). Maar als je een minimum speed van 5 km instelt, dan logt ie daaronder niets

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: vr mei 05, 2017 8:14 pm
door Reindt
Baron van Lunteren schreef:
vr mei 05, 2017 7:44 pm
Pauzeren kan zonder dat je log gegevens kwijtraakt (gisteren even geprobeerd). Maar als je een minimum speed van 5 km instelt, dan logt ie daaronder niets
Oke, dat is een optie, maar het kan dus niet middels een toets of combinatie daarvan?

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: vr mei 05, 2017 9:49 pm
door Baron van Lunteren
Jawel, je kunt gewoon de gps knop gebruiken

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: wo mei 17, 2017 9:07 am
door watermonster

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: wo mei 17, 2017 10:45 am
door eelco74
Dat is wel een mooie vergelijking met alle andere gps systemen. Daar is wel even wat werk in gestopt om mooi onderbouwd de verschillen aan te geven.

Ik heb de gw-60 op mijn verjaardagsfeest lijstje zondag staan, ik had nog een Garmin gecko, die niet meer waterdicht is.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: wo mei 17, 2017 12:06 pm
door RonaldvT
Huh, je kunt dus met verschillende (en zelfs dezelfde) goedgekeurde GPS units blijkbaar 2 knopen verschil hebben op een snelheid van nog geen 30 knopen!! :eek:

Die aanbevelingen zijn ook leuk, iedereen gaat het natuurlijk precies andersom doen om een zo hoog mogelijke snelheid op de GPS te krijgen.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: wo mei 17, 2017 12:18 pm
door RaymondW
Zie mijn post van 13 Januari
Hoe beter de positionering hoe lager de correctie.
In de standaard horloge plaatsing heb je *mogelijk* het grootste nadeel.

Met de GT-31 keken we hier ook al naar, echter was dat op 1sec basis nooit echt inzichtelijk te krijgen.
De Aussies gebruikten al helmen met speciale uitsparingen voor de sky view

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: wo mei 17, 2017 9:35 pm
door Boarderzone
RonaldvT schreef:
wo mei 17, 2017 12:06 pm
Huh, je kunt dus met verschillende (en zelfs dezelfde) goedgekeurde GPS units blijkbaar 2 knopen verschil hebben op een snelheid van nog geen 30 knopen!! :eek:

Die aanbevelingen zijn ook leuk, iedereen gaat het natuurlijk precies andersom doen om een zo hoog mogelijke snelheid op de GPS te krijgen.
Apart daar gps-speedsurfing met de Gecko al claimde preciezer te zijn dan video timing.

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: za mei 20, 2017 11:16 pm
door peter.ned
speeddemon schreef:
vr apr 14, 2017 10:53 pm

Moet je voor elke sessie, je oude sessie wissen?? of kan je er meerdere tegelijk opslaan?
Verder merk ik dat mijn GW-60 net iets hogere snelheden aangeeft dan men GT-31..
GP3S heeft een tool gemaakt om de bestanden van de GW-60 te splitsen hij is te vinden https://www.gps-speedsurfing.com/mygps. ... cksplitter
of dashboard -> mijn Sessies -> split gw 60 track

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: za jun 10, 2017 12:07 pm
door TheoB
Sinds twee dagen mn GW60 binnen, wil naar de laatste FW software updaten en alles lijkt goed te zijn gegaan.

Na start update scherm netjes blanco , boodschap fw update in display eea lijkt te beginnen, back light on en off een piepje en even later een pop up met de opmerking " port reopen failed !! "

iemand enig idee?

/edit
Nee dus :wink:

Met een W7 machine verliep alles wel vlotjes :cheer:

Re: Locosys GW-60

Geplaatst: za jun 10, 2017 12:58 pm
door Baron van Lunteren
Is er iemand bij wie de gw60 een correcte alfa weergeeft? Bij mij is ie altijd veel lager dan bij uitlezen in de software. Soms zelfs nul.