Krijg je een wachtwoord foutmelding? Probeer dan eerst een reset : Reset
Mocht dat niet lukken dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is : Contact

Locosys GW-60

Hier kun je alles kwijt wat te maken heeft met speed, slalom, formula en de raceboard klasse.

Moderators: RaymondW, Frank-363, Jurjen

Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4792
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 8:43 am
Teamrider: North Fanatic ION
Surf spul: North Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » wo mar 29, 2017 8:46 am

Pat had zijn unit aanstaan in de auto onderweg naar huis.
Snelheid zou rond de 90km/h moeten liggen ipv 68km/h

(Heb het aan Pat gevraagd ;) )

Gebruikersavatar
Chris v B
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 533
Lid geworden op: zo sep 09, 2012 6:41 pm
Surf spul: Slalom/speed

Re: Locosys GW-60

Bericht door Chris v B » wo mar 29, 2017 8:56 am

Haha ok 😁

Gebruikersavatar
Jan Hendrik de Bruin
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 324
Lid geworden op: za aug 05, 2006 9:56 pm
Teamrider: GP3S Crew
Surf spul: Starboard / Severne
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Jan Hendrik de Bruin » zo apr 09, 2017 9:19 pm

Afgelopen nacht is er bij een inbraak naast veel persoonlijke zaken een zeer grote partij GW-60's gestolen. Er bestaat een kans dat deze devices op de markt worden aangeboden. Bij deze een oproep om in verdachte situaties contact op te nemen met ons via info@gps-speedsurfing.com , in Nederland worden de GW-60 alleen verkocht door PerfectWind, Kater, Surfcenter , Funsport Makkum en GPS-Speedsurfing.com. Alle serie-nummers van de gestolen devices zijn bekend bij ons, en zullen actief worden gemonitord op gps-speedsurfing.com.

Gebruikersavatar
Chris v B
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 533
Lid geworden op: zo sep 09, 2012 6:41 pm
Surf spul: Slalom/speed

Re: Locosys GW-60

Bericht door Chris v B » vr apr 14, 2017 8:48 pm

Tijdens het opladen van de gw60 blijft het scherm met backlight continue aan. Weet iemand of dit ook uitgeschakeld kan worden?

Gebruikersavatar
speeddemon
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 35
Lid geworden op: do nov 04, 2004 12:05 pm
Teamrider: Loftsails + Unifiber
Surf spul: JP en Loftsails

Re: Locosys GW-60

Bericht door speeddemon » vr apr 14, 2017 10:53 pm

Afgelopen week heb ik me een hele dag kunnen bezig houden met varen in Z-FR. Net toen ik stopte na ongeveer 6u varen, viel men GW-60 uit. Wel jammer dat je er geen long-distance mee kan doen. Het was toen 16u ofzo. Ik houd voorlopig men GT-31 nog ff bij!

Moet je voor elke sessie, je oude sessie wissen?? of kan je er meerdere tegelijk opslaan?
Verder merk ik dat mijn GW-60 net iets hogere snelheden aangeeft dan men GT-31..

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » ma apr 24, 2017 4:19 pm

Ziet er veelbelovend uit. Zeker nu de display van mijn GT31 ermee ophield na een val op de grond. Enkele vragen:
- Zit er een lock op, zodat ie niet per ongeluk uitgaat ?
- Kun je de alfa 500 aflezen op het water ?
- Wordt de avg 5x 10 sec ook weergegeven in de display ?
- Ik gebruik ook af en toe mijn TomTom Multisports om te posten. Die staat wel in de keuzelijst van gps-speedsurfing ?

Gebruikersavatar
Chris v B
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 533
Lid geworden op: zo sep 09, 2012 6:41 pm
Surf spul: Slalom/speed

Re: Locosys GW-60

Bericht door Chris v B » ma apr 24, 2017 4:32 pm

Baron van Lunteren schreef:
ma apr 24, 2017 4:19 pm
Ziet er veelbelovend uit. Zeker nu de display van mijn GT31 ermee ophield na een val op de grond. Enkele vragen:
- Zit er een lock op, zodat ie niet per ongeluk uitgaat ?
- Kun je de alfa 500 aflezen op het water ?
- Wordt de avg 5x 10 sec ook weergegeven in de display ?
- Ik gebruik ook af en toe mijn TomTom Multisports om te posten. Die staat wel in de keuzelijst van gps-speedsurfing ?

Als je de laatste update installeert zit er een keylock op, kan je alpha aflezen, 5x10 sec en avg. En nog veel meer.

Ik heb het horloge nu een 5 keer gebruikt en vind het echt ideaal. Ook wat betreft de accuduur niks te klagen. Afgelopen zaterdag in 9 graden 80 km gesurft en maar 1 balkje minder.. prima dus

Gebruikersavatar
Worldxtreme
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 741
Lid geworden op: ma jun 16, 2003 11:29 am
Zeilnummer: NED53
Teamrider: Importeur SAILLOFT
Surf spul: Patrik speed 43, PATRIK SL 115 & 87 SAILLOFT Ultimate & Mission
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Worldxtreme » ma apr 24, 2017 4:46 pm

Verder merk ik dat mijn GW-60 net iets hogere snelheden aangeeft dan men GT-31..
Aardig selling pointje.......😊

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » ma apr 24, 2017 4:48 pm

Ik ga er eentje bestellen. Kun je trouwens ook zien hoe laat het is ? Dat was op de GT31 niet makkelijk

Gebruikersavatar
Chris v B
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 533
Lid geworden op: zo sep 09, 2012 6:41 pm
Surf spul: Slalom/speed

Re: Locosys GW-60

Bericht door Chris v B » ma apr 24, 2017 4:56 pm

Baron van Lunteren schreef:
ma apr 24, 2017 4:48 pm
Ik ga er eentje bestellen. Kun je trouwens ook zien hoe laat het is ? Dat was op de GT31 niet makkelijk

Ja staat bovenin het scherm. Handig hoef je niet voor door het menu te scrollen

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » ma apr 24, 2017 4:58 pm

Dank voor je antwoorden, Chris

Gebruikersavatar
e.r.
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 753
Lid geworden op: zo jan 30, 2011 8:21 pm
Surf spul: severne reflex r8 ,jp slalom , sonntag slx en gps6

Re: Locosys GW-60

Bericht door e.r. » di apr 25, 2017 5:49 pm

Chris v B schreef:
Baron van Lunteren schreef:
ma apr 24, 2017 4:19 pm
Ziet er veelbelovend uit. Zeker nu de display van mijn GT31 ermee ophield na een val op de grond. Enkele vragen:
- Zit er een lock op, zodat ie niet per ongeluk uitgaat ?
- Kun je de alfa 500 aflezen op het water ?
- Wordt de avg 5x 10 sec ook weergegeven in de display ?
- Ik gebruik ook af en toe mijn TomTom Multisports om te posten. Die staat wel in de keuzelijst van gps-speedsurfing ?

Als je de laatste update installeert zit er een keylock op, kan je alpha aflezen, 5x10 sec en avg. En nog veel meer.

Ik heb het horloge nu een 5 keer gebruikt en vind het echt ideaal. Ook wat betreft de accuduur niks te klagen. Afgelopen zaterdag in 9 graden 80 km gesurft en maar 1 balkje minder.. prima dus
Ik had even terug 92 km gevaren rond de 5 uur , circa 12-13 graden en had nog maar 1 streepje over ? En op 1 hertz gezet .

Gebruikersavatar
Chris v B
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 533
Lid geworden op: zo sep 09, 2012 6:41 pm
Surf spul: Slalom/speed

Re: Locosys GW-60

Bericht door Chris v B » di apr 25, 2017 5:56 pm

e.r. schreef:
di apr 25, 2017 5:49 pm
Chris v B schreef:
Baron van Lunteren schreef:
ma apr 24, 2017 4:19 pm
Ziet er veelbelovend uit. Zeker nu de display van mijn GT31 ermee ophield na een val op de grond. Enkele vragen:
- Zit er een lock op, zodat ie niet per ongeluk uitgaat ?
- Kun je de alfa 500 aflezen op het water ?
- Wordt de avg 5x 10 sec ook weergegeven in de display ?
- Ik gebruik ook af en toe mijn TomTom Multisports om te posten. Die staat wel in de keuzelijst van gps-speedsurfing ?

Als je de laatste update installeert zit er een keylock op, kan je alpha aflezen, 5x10 sec en avg. En nog veel meer.

Ik heb het horloge nu een 5 keer gebruikt en vind het echt ideaal. Ook wat betreft de accuduur niks te klagen. Afgelopen zaterdag in 9 graden 80 km gesurft en maar 1 balkje minder.. prima dus
Ik had even terug 92 km gevaren rond de 5 uur , circa 12-13 graden en had nog maar 1 streepje over ? En op 1 hertz gezet .
Dat is wel een groot verschil... Die van mij staat nog steeds op 5hz. Misschien heb ik geluk? Of kwestie van anders opladen

Gebruikersavatar
Jille
NED-900
NED-900
Berichten: 2635
Lid geworden op: wo sep 28, 2005 7:42 pm
Zeilnummer: NED-900
Surf spul: Starboard & Gaastra Vapor

Re: Locosys GW-60

Bericht door Jille » zo apr 30, 2017 7:50 pm

Is er al iets bekend over een update-insteller voor Mac?

Dat is voor mij toch een groot nadeel van dit GPS-device.

Gebruikersavatar
watermonster
Windsurf guru
Windsurf guru
Berichten: 1653
Lid geworden op: do mar 02, 2006 9:05 pm
Surf spul: Slalom 49, 59, 69 (85 en 63cm zijn nu in de maak :-)..) - Gun GS-R 5,6 tot 8,7
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door watermonster » di mei 02, 2017 10:08 am

Nog een (summier) testje van onze oosterburen http://www.surf-magazin.de/zubehoer/son ... 20621.html met ook nog een kritisch commentaar aan het eind.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » di mei 02, 2017 12:37 pm

Ik verwacht de mijne eind van de week. Kan niet meer terug. Zal nog wel de ervaringen posten.

Heb wel goede ervaringen met de Locosys service en reparatiedienst. Heb een keer een GT31 volledig laten reviseren in China voor een paar tientjes. Ook de support afdeling reageert snel en adequaat.
En de shop geeft ook een jaar garantie.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » wo mei 03, 2017 12:46 pm

Kan iemand de juiste instellingen nog even posten ? De plaatjes zijn niet zichtbaar in deze thread, en ook niet op gsp-speedsurfing ?
En klopt het dat de backlight aanblijft tijdens het laden ?

Gebruikersavatar
Mark
Elite windsurfer
Elite windsurfer
Berichten: 13908
Lid geworden op: ma aug 27, 2007 10:54 pm
Zeilnummer: NED-413
Teamrider: Fanatic Duotone ION
Surf spul: Vanalles :-)
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Mark » wo mei 03, 2017 12:57 pm

Klopt, backlight blijft aan tijdens opladen.

Ik gebruik deze settings, bevalt mij het best.
Je kunt via backup/restore CFG deze veiligstellen en bv meerdere varianten maken om uit te proberen.

GW60Settings.PNG
GW60Settings.PNG (69.95 KiB) 1280 keer bekeken

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » wo mei 03, 2017 7:00 pm

Bedankt, mark

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1519
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » do mei 04, 2017 3:35 pm

Vanmiddag de device voor mijn zoon binnen gekregen en software op PC geïnstalleerd, echter ik krijg de nieuw GW60AR util zoals in de afbeelding hier boven niet geïnstalleerd, iemand?

Gebruikersavatar
Mark
Elite windsurfer
Elite windsurfer
Berichten: 13908
Lid geworden op: ma aug 27, 2007 10:54 pm
Zeilnummer: NED-413
Teamrider: Fanatic Duotone ION
Surf spul: Vanalles :-)
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Mark » do mei 04, 2017 6:22 pm

Hier is de nieuwste versie te vinden: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Het .msi bestand is de GW-60 Util installer.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » do mei 04, 2017 7:59 pm

Vandaag eerste keer GW60 gebruikt. Ging prima. Alleen bij ophalen logfile vanuit het util programma moet je wel even zoeken waar ie terecht komt:
C:\Users\UserName\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\LocosysGW60\GW60ARUtil

Ik heb nog niet gezocht hoe ik dat kan aanpassen, maar ik ga wel eens in de registry neuzen.
Gek genoeg staat in de file selection: C:\Program Files (x86)\LocosysGW60\GW60ARUtil\

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1519
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » do mei 04, 2017 9:46 pm

Mark schreef:
do mei 04, 2017 6:22 pm
Hier is de nieuwste versie te vinden: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Het .msi bestand is de GW-60 Util installer.
Bedankt Mark, maar die had ik al en als ik 'm wil installeren gebeurt er niks?
Zal dan wel aan mijn PC liggen, software samenstelling of beveiliging?
de originele Util kan ik zonder problemen installeren, maar deze niet, vreemd.

Gebruikersavatar
Mark
Elite windsurfer
Elite windsurfer
Berichten: 13908
Lid geworden op: ma aug 27, 2007 10:54 pm
Zeilnummer: NED-413
Teamrider: Fanatic Duotone ION
Surf spul: Vanalles :-)
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Mark » do mei 04, 2017 9:54 pm

Probeer dit eens:
1. rechter muis klik op het .msi bestand
2. run as administrator

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » do mei 04, 2017 10:03 pm

Ik kreeg een melding van windows defender bij het openen van die installer. Vanwege onbekende bron. Moest apart aangeven dat ik toch wilde installeren

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1519
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » do mei 04, 2017 10:41 pm

moet ergens een beveiligings optie zijn, want op een andere PC functioneerd het wel, dus heb wat uit te zoeken. :think:

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1519
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » vr mei 05, 2017 1:09 pm

Nou ik heb alle beveiliging uitgeschakeld zover als ik weet en het werkt niet.
ook rechtsklikken als Adminstrator werkt niet want dan zie ik niet eens in het menu.

Gebruikersavatar
Mark
Elite windsurfer
Elite windsurfer
Berichten: 13908
Lid geworden op: ma aug 27, 2007 10:54 pm
Zeilnummer: NED-413
Teamrider: Fanatic Duotone ION
Surf spul: Vanalles :-)
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Mark » vr mei 05, 2017 2:59 pm

Na een tip van Rein hierbij de oplossing bij installatieproblemen met de .msi installer.

Ik heb de GPSARUtil bestanden hier beschikbaar gemaakt voor download: https://goo.gl/Vcu7pd
Deze kun je dan naar een map/directory kopiëren en daarna GW60AR_Util.exe starten.

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1519
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » vr mei 05, 2017 7:08 pm

Kun je een track ook pauzeren als je even naar de kant gaat om effen wat te eten of noem maar op?
bij mijn Suunto kan dat en dat is wel makkelijk.

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » vr mei 05, 2017 7:44 pm

Pauzeren kan zonder dat je log gegevens kwijtraakt (gisteren even geprobeerd). Maar als je een minimum speed van 5 km instelt, dan logt ie daaronder niets

Plaats reactie