Problemen bij inloggen kunnen gemeld worden via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is.
memberlist.php?mode=contactadmin

12 Juni Opstapdag PZV de Wielen Leeuwarden

Ben jij op een Surf-evenement geweest of weet je er een die we niet mogen missen...

Moderators: RaymondW, Frank-363

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Erik Bruining
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 202
Lid geworden op: di jan 29, 2008 2:13 pm
Surf spul: overjarig maar bruikbaar :)
Contacteer:

12 Juni Opstapdag PZV de Wielen Leeuwarden

Bericht door Erik Bruining » zo jun 06, 2010 9:03 am

Op 12 juni 2010 is er de jaarlijkse Surfopstapdag bij het friese PZV de Wielen.

Natuurlijk kan iedereen op dit forum windsurfen, maar woon je in de buurt van Leeuwarden en heb je vrienden en vriendinnen, familie, buren, colega's die het ook wel eens willen proberen. Laat ze een proeflesje nemen:)

Wat houdt de opstapdag in? Een ieder die zich tijdig aangemeld heeft via http://www.windsurfnet.nl/_pzv kan deze dag een gratis proefles krijgen van een team opgeleide instructeurs. Je hebt altijd al aan windsurfen gedacht, maar je dacht dat het niets voor jou zou zijn, dan kun je nu bekijken of je gelijk had.

Wat moet je hiervoor doen? Natuurlijk moet je jezelf opgeven via bovenstaande website. Je wordt ingepland in een groep. De Tijden hiervan krijg je vrijdags door. Uiteraard ben je welkom om langer te blijven, zodat je kan zien hoe anderen het er vanaf brengen. Het enige dat je mee hoeft te brengen is een goed humeur, zwemspullen, en schoentjes die nat mogen worden,liefst geen sportschoenen, maar iets is beter dan niets.
Wij zullen kijken of we voor jullie goed weer en niet te veel wind kunnen regelen.

Voor wie is deze dag geschikt? In principe voor iedereen, maar we verlangen eigenlijk wel dat je een jaar of 10 oud bent. Iets jonger is geen probleem, maar let wel, om het zeil uit het water te kunnen trekken moet je wel een beetje spierballen hebben. Ook je vader en moeder zijn welkom. Een absolute vereiste is dat je een zwemdiploma hebt. Mocht het de hele les helemaal mis gaan, en je dobbert aan de andere kant van het meer en je kan niet meer terugkomen? Geen probleem, we hebben 2 boten klaar liggen die je in noodgevallen terughalen.

Per groep kunnen maximaal 10 personen mee doen, dus geef je snel op. Vol is vol. Kom op tijd, je moet je vooraf natuurlijk nog even omkleden en zo. Je kan bij ons een surfpak lenen, zodat je het niet koud krijgt. Er is voor iedereen een geschikte maat. Als je zelf materiaal hebt, ben je welkom om dit mee te nemen.

Wat is er verder te doen? Bij goeie omstandigheden zullen een aantal ervaren surfers laten zien wat je allemaal kan doen met surfen. Uiteraard is daar wel wind voor nodig en dat hebben we niet allemaal in de hand. We zullen een tv met dvd-speler neer zetten waarop we surffilms af zullen spelen, je kan dan in ieder geval op tv zien wat je eventueel zelf allemaal zou kunnen doen. We hebben een volleybal veld waar je met vrienden en vriendinnen een potje kan beachvolleyballen. De bal kun je lenen achter de bar. Heb je zelf surfspullen, maar je weet niet waar je dat ene touwtje aan vast moet maken dan kun je ons altijd om hulp vragen. We zullen je dan direct uit de brand helpen.

Lijkt het je wat, meld je dan snel aan op info@windsurfnet.nl

Afbeelding

Gebruikersavatar
windsurferdy
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 504
Lid geworden op: do sep 06, 2007 7:09 pm
Zeilnummer: H-540
Surf spul: RRD twintip 100, Witchcraft 83, Simmer Blacktip - 3.7 4.2 4.7 5.3
Contacteer:

Re: 12 Juni Opstapdag PZV de Wielen Leeuwarden

Bericht door windsurferdy » di jun 08, 2010 6:08 pm

Erg aan te raden, het is altijd super gezellig op de surfclub en zoals het nu lijkt komt er een mooi windje uit de goede richting!

Gebruikersavatar
Jolanda88
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 20
Lid geworden op: di apr 10, 2007 6:03 pm
Surf spul: mistral syncro 92, naish wave,instinct 5.3,drx 4.7,arrows impact 4.2,superstar 3.7,duke 6.7

Re: 12 Juni Opstapdag PZV de Wielen Leeuwarden

Bericht door Jolanda88 » wo jun 09, 2010 11:08 pm

de wind ziet er goed uit :)

Er zijn al wat aanmeldingen, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd :D

Plaats reactie