Krijg je een wachtwoord foutmelding? Probeer dan eerst een reset : Reset
Mocht dat niet lukken dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is : Contact

Locosys GW-60

Hier kun je alles kwijt wat te maken heeft met speed, slalom, formula en de raceboard klasse.

Moderators: RaymondW, Frank-363, Jurjen

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » vr jul 28, 2017 9:02 am

Halloween schreef:
vr jul 28, 2017 8:21 am
Kanarie schreef:
do jul 27, 2017 1:19 pm
Heb je wel je log aanstaan?
Bij mij stond deze vanuit fabriek namelijk uit. Dan doe je alleen een snelheidsregistratie, maar hij houdt je positie/afstanden e.d. niet bij.
Verhip!! Daar stond idd een dikke X.... Ik heb hem nu op 5hz gezet. Of is de smart beter?

Thanks!!
Smart setting wordt afgeraden. Ik gebruik 1hz, dan wordt de logfile niet zo groot.

Kanarie
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 391
Lid geworden op: ma aug 08, 2016 9:23 pm
Surf spul: Falcon 140, Magnum135, Ray111, Rocket125, Vector9.2, Sunray8.6, Hornet 7.2, Helcat6.2.

Re: Locosys GW-60

Bericht door Kanarie » vr jul 28, 2017 3:45 pm

Ik heb hem op 5Hz gezet, maar dat is meer omdat het kan.
1Hz zal vast voldoende zijn voor de simpele gebruikers als de meesten van ons.

Gebruikersavatar
Ferry Saber
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 39
Lid geworden op: di jan 03, 2012 6:12 pm
Teamrider: www pieterbijlwindsurfing com
Surf spul: Fanatic Falcon 2015 90/111/130, Falcon Speed 50 2015, GUN GS-R 5.6/8.7, Z-Fins

Re: Locosys GW-60

Bericht door Ferry Saber » za jul 29, 2017 4:24 pm

Iceskater77 schreef:
do jul 27, 2017 12:17 pm
Is er iemand in de omgeving Rotterdam/Gouda, waar ik even langs kan komen en die mijn GW-60 firmware wil updaten? (heb nu V1.0G1206C)
Heb echt alleen maar mac's in huis en op kantoor
ik kan je eventueel wel helpen met de update, woon in gouda.

Gebruikersavatar
TheoB
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 764
Lid geworden op: do sep 07, 2006 11:18 pm
Surf spul: Avanti, Flikka, Sonntag

Re: Locosys GW-60

Bericht door TheoB » wo aug 02, 2017 2:53 pm

Thanks Baron, ik moest hem zelfs op 6 zetten :-))

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » wo aug 02, 2017 6:15 pm

TheoB schreef:
wo aug 02, 2017 2:53 pm
Thanks Baron, ik moest hem zelfs op 6 zetten :-))
Dan moet je nog iets harder de bocht om :D

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1000
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 11:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » vr aug 04, 2017 8:25 pm

Nog een gebruikers vraagje.

Hoe kan het dat ik na het deleten van mijn oude logbestand, wel op de display de nwe snelheden zie, maar met uploaden de oude (snelste) gegevens gepakt worden...

PS loggen staat nog wel op 5hz.

Wss doe ik iets verkeerd...

Gebruikersavatar
Baron van Lunteren
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 488
Lid geworden op: ma mar 22, 2004 10:58 am
Surf spul: Fanatic, Maui TR4
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Baron van Lunteren » vr aug 04, 2017 8:51 pm

Halloween schreef:
vr aug 04, 2017 8:25 pm
Nog een gebruikers vraagje.

Hoe kan het dat ik na het deleten van mijn oude logbestand, wel op de display de nwe snelheden zie, maar met uploaden de oude (snelste) gegevens gepakt worden...

PS loggen staat nog wel op 5hz.

Wss doe ik iets verkeerd...
Weet je zeker dat je niet alleen de display heb gereset? Na het verwijderen van de log, wat alleen kan als je de logging hebt ingeschakeld, ben je echt alles kwijt.

Kanarie
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 391
Lid geworden op: ma aug 08, 2016 9:23 pm
Surf spul: Falcon 140, Magnum135, Ray111, Rocket125, Vector9.2, Sunray8.6, Hornet 7.2, Helcat6.2.

Re: Locosys GW-60

Bericht door Kanarie » vr aug 04, 2017 8:52 pm

Je logbestand en snelheden zijn twee aparte dingen. Klinkt een beetje vreemd, maar het wordt apart van elkaar bijgehouden.
Wil je dus schoon beginnen, moet je beide leeg mikken. Voor mij was het ook onlogisch en zoek nog steeds af en toe hoe het ook alweer moet. :X

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1000
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 11:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » vr aug 04, 2017 10:33 pm

Aaarggghh.... echt???

Ga morgen maar even kijken hoe dat dan precies zit.

Bedankt voor de reactie!

Halewijn

Broekie
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 82
Lid geworden op: di jan 22, 2008 4:30 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Broekie » za aug 19, 2017 3:59 pm

Gisteren 1ste keer met gw-60 gevaren.
Eerste indruk positief.
100km distance en nog 1 balkje batterij over. Snelheden gemakkelijk en duidelijk af te lezen...
Beste van gw 60 vind ik toch dat je eenvoudig alle resultaten kan bekijken als je even afstapt.
Op het eerste zicht zijn de resultaten bijna identiek aan gt 31. Moet de gw60 nog uitlezen dus dat bekijk ik vanavond even...

Ik heb die gw 60 eigenlijk enkel gekocht om men gt 31 beetje te sparen voor de langere sessies...
Eerder dit jaar men zakje niet goed afgesloten en wat water in men gt31 gekomen en daardoor werkte hij niet meer. Dit gelukkig door een vakman kunnen laten herstellen. (Voor 50€ heeft ie wat zaken opnieuw gesoldeerd en het scherm vervangen door een scherm dat ik nog had van een eerder gesneuveld toestel)

Na veel zoeken nog wel het geluk gehad een zo goed als nieuwe gt 31 op de kop getikt die ik nu als reserve hou.

Broekie
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 82
Lid geworden op: di jan 22, 2008 4:30 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Broekie » za sep 30, 2017 2:54 pm

ondertussen de gw-60 een 5 tal keer gebruikt.

Tot mijn spijt zijn de contactpunten ondertussen gecorrodeerd. Hierdoor slecht contact bij het laden en uploaden van de data naar PC. Echter elke keer na gebruik het horloge goed gespoeld met zoet water.

Wanneer ik het horloge dus aansluit met de usb valt de verbinding constant aan-uit. Data uploaden is zo erg frustrerend. In plaats van een eenvoudige handeling is het nu een tijdrovend jobke geworden waarbij je het klemmetje moet vasthouden op de contactpunten. Ook bij het verbinden via usb com-poort altijd melding "open com-port", terwijl op horloge com poort geselecteerd is....

Spijt dat ik het aangekocht heb. In my opinion : not good enough!!!! (bagger)

_Dekker
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 31
Lid geworden op: di okt 25, 2016 9:58 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door _Dekker » za sep 30, 2017 3:46 pm

Vreemd. Na ruwweg 25 sessies in brak/zout water zien de contactpunten bij mij er nog uit als nieuw. Ik spoel en droog hem wel meteen af als ik thuis ben.

Kanarie
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 391
Lid geworden op: ma aug 08, 2016 9:23 pm
Surf spul: Falcon 140, Magnum135, Ray111, Rocket125, Vector9.2, Sunray8.6, Hornet 7.2, Helcat6.2.

Re: Locosys GW-60

Bericht door Kanarie » za sep 30, 2017 10:03 pm

Ik zie ook hele lichte roestpuntjes komen, maar dat gaat wel op te lossen zijn.

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1483
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » zo okt 01, 2017 8:40 am

Ik heb dit ook, maak dan de puntjes met een mesje oid schoon en het werkt weer. Met mijn Suunto heb ik daar nimmer last van, dus de kwaliteit van de contact punten van de GW60 zou men echt wel mogen verbeteren, want echt goedkoop is dat ding nu ook weer niet.

tristan55555
Windsurf guru
Windsurf guru
Berichten: 1983
Lid geworden op: ma sep 26, 2011 9:37 am
Surf spul: PD F-Race 120+140, Starboard Kode 94, Loft SB 9.3, Loft Oxygen 7.8+6.8, NP Atlas 6.2+4.7

Re: Locosys GW-60

Bericht door tristan55555 » ma okt 02, 2017 12:15 pm

Ik heb gisteren voor het eerst met de GW60 gevaren, het is wel een supermakkelijk ding vergeleken met de Suunto's die ik heb gehad!

Harm
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 32
Lid geworden op: wo mei 13, 2015 3:22 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Harm » di okt 03, 2017 9:42 pm

Ik heb vandaag voor het eerst gevaren met de gw 60, inderdaad direct de snelheden en gemiddelden te zien op het water wat wel top is.
Maar thuis achter de computer krijg ik bij het uploaden van de track een verkeerde datum staan, namelijk de datum van 2 week geleden toen ik m getest heb op de fiets. Zou het zo kunnen zijn dat ik toen niet alle gegevens gewist heb? De gegevens van de surf sessie lijken wel goed, alleen de datum niet. Bij het posten van de sessie kan je de datum wel aanpassen maar uiteindelijk komt de oorspronkelijke datum er toch bij te staan.
Tis mij ook niet helemaal duidelijk hoe ik het geheugen wis, ik heb " reset display " gedaan, of moet ik nog meer gegevens wissen?

Broekie
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 82
Lid geworden op: di jan 22, 2008 4:30 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door Broekie » di okt 03, 2017 9:50 pm

Display en log zijn 2verschillende dingen.

-Display reset doe je zonder gps aan.
-Log reset,: eerst gps aanzetten, dan linkse boven en daar kun je dan log "clearen".

Als je enkel display cleared dan blijven vorige sessies erop staan. Elke keer je upload is het de oudste sessie.
Kun je nog altijd splitten via gpsresults maar gpswindsurfing. Com heeft zelf ook een splitprogramma.
Staat hier ergens in topic uitgelegd ook.

Gebruikersavatar
da lorch
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 338
Lid geworden op: za mei 04, 2013 12:48 pm
Surf spul: Tabou Manta 66, SB Futura 121, Loft SB 7.8 , Loft RB 7.0 , Ka Koncept 6.2

Re: Locosys GW-60

Bericht door da lorch » di okt 03, 2017 10:23 pm

Broekie schreef:
za sep 30, 2017 2:54 pm
ondertussen de gw-60 een 5 tal keer gebruikt.

Tot mijn spijt zijn de contactpunten ondertussen gecorrodeerd. Hierdoor slecht contact bij het laden en uploaden van de data naar PC. Echter elke keer na gebruik het horloge goed gespoeld met zoet water.

Wanneer ik het horloge dus aansluit met de usb valt de verbinding constant aan-uit. Data uploaden is zo erg frustrerend. In plaats van een eenvoudige handeling is het nu een tijdrovend jobke geworden waarbij je het klemmetje moet vasthouden op de contactpunten. Ook bij het verbinden via usb com-poort altijd melding "open com-port", terwijl op horloge com poort geselecteerd is....

Spijt dat ik het aangekocht heb. In my opinion : not good enough!!!! (bagger)
WTF ???? Wilde er net 1 bestellen omdat mijn Fenix 3 te mooi is om mee te surfen :D :D :D wat een bagger helaas...roest ook pfff kan echt niet! geld terugvragen! Voldoet niet aan de verwachtingen.

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1000
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 11:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » zo okt 22, 2017 7:06 pm

Is nu de V1.2A0314B de laatste firmware? Of die GW-60 Updater_Installer V1.3B0711A??

https://www.locosystech.com/en/product/ ... gw-60.html

Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4771
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 8:43 am
Teamrider: North Fanatic ION
Surf spul: North Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » zo okt 22, 2017 7:12 pm

De 1.3 is volgens mij alleen de update software
1.2 is zeker de FW

Gebruikersavatar
TheoB
Worldcupper wannabe
Worldcupper wannabe
Berichten: 764
Lid geworden op: do sep 07, 2006 11:18 pm
Surf spul: Avanti, Flikka, Sonntag

Re: Locosys GW-60

Bericht door TheoB » wo okt 25, 2017 7:39 pm

Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1000
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 11:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » wo okt 25, 2017 8:33 pm

Daarop inhaakend, soms zie ik een run of een bike track voorbij komen op bv FB waarbij je de "route" ziet, afstand en volgens mij ook de snelheid.

Dat zou toch heel gaaf zijn als je dat terug kan kijken???

Iemand een idee?

Raymond mss?

Gebruikersavatar
Halloween
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1000
Lid geworden op: zo jul 29, 2012 11:23 pm
Surf spul: RRD Boards & Severne Sails

Re: Locosys GW-60

Bericht door Halloween » wo okt 25, 2017 11:44 pm

Via bv Strava kan het met Relive ben ik achter gekomen.

https://www.relive.cc/

Maar kan je je track daar uploaden... hmmmm....

Erik Loots
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 280
Lid geworden op: di feb 12, 2008 12:01 pm
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door Erik Loots » do okt 26, 2017 4:15 am

www.ka72.com gebruik ik.

Gebruikersavatar
JedeWe
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 221
Lid geworden op: ma jan 19, 2009 8:06 pm
Surf spul: Falcon speed, 80, 91 ,111. RS6 5.0, 5.8, 6.7, Evo II 7,8 Caspar, Select en Tectonics vinnen

Re: Locosys GW-60

Bericht door JedeWe » zo okt 29, 2017 7:33 pm

TheoB schreef:
wo okt 25, 2017 7:39 pm
Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.
Dat is bij mij ook zo ! Is dit bij iedereen zo? Misschien hebben we wel een bepaalde instelling niet goed staan?? iemand enig idee?

Gebruikersavatar
JedeWe
Freeride pro
Freeride pro
Berichten: 221
Lid geworden op: ma jan 19, 2009 8:06 pm
Surf spul: Falcon speed, 80, 91 ,111. RS6 5.0, 5.8, 6.7, Evo II 7,8 Caspar, Select en Tectonics vinnen

Re: Locosys GW-60

Bericht door JedeWe » ma okt 30, 2017 9:42 pm

TheoB schreef:
wo okt 25, 2017 7:39 pm
Ik zie in GPSAR geen 10 sec runs(SBP file), geen drama als je de track upload is alles ok maar ik zou graag precies zien waar en wanneer ik mn runs gemaakt heb.
Ik ben ar al achter. Als het vinkje weg haalt bij "cubic enabled" zie je de 10 sec runs wel gewoon. Ik zou zelf niet weten waarom dat vinkje er wel zou moeten staan. Maar er zijn vast en zeker wat informatica techneuten op het forum die dat wel weten :thumbup:

Gebruikersavatar
RaymondW
Beheerder
Beheerder
Berichten: 4771
Lid geworden op: vr jun 25, 2004 8:43 am
Teamrider: North Fanatic ION
Surf spul: North Warp & Fanatic Falcon
Contacteer:

Re: Locosys GW-60

Bericht door RaymondW » di okt 31, 2017 5:08 pm

Omdat Cubic een eis is voor posten op gp3s is uitzetten niet handig...
Beter een probleem aanmelden bij Yann.

Martin75
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 1
Lid geworden op: zo dec 03, 2017 10:41 am

Locosys gw-60

Bericht door Martin75 » zo dec 03, 2017 10:45 am

Ik heb sinds kort een gps horloge locosys gw-60 en ondanks software updates blijft het horloge de totale afstand niet registreren. Weet iemand hoe ik dat kan oplossen? Verder werkt alles.

Gr Martin

Green Egg
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 65
Lid geworden op: di aug 11, 2015 12:55 pm
Surf spul: Starboard Futura 114 + 134 2016 // GA Phantom 7.1 // GA Phantom 7.8 // GA Phantom 8.5

Re: Locosys GW-60

Bericht door Green Egg » ma apr 23, 2018 9:28 pm

Werkt een GW-60 ook icm een chromebook ?

Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1483
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » ma jun 04, 2018 11:09 pm

Is er al eens een update die iedere sessie apart logt, want wat s dat een fucking drama met dat ding, als je eens vergeet dat ding leeg te maken plakt hij de volgende sessie er aan vast en kun je hem viahet forum splitsen, maar dat werk nu dus ook niet ben er helemaal klaar mee. De GW60 is van mijn zoon, zelf heb ik een Suunto Ambit 3 en die doet het dus wel eenvoudig grrrrr
Iemand een oplossing?
Of moet je daarvoor tegenwoordig Gold member zijn?
Ik zelf heb de betaalde versie.

Plaats reactie