Krijg je een wachtwoord foutmelding? Probeer dan eerst een reset : Reset
Mocht dat niet lukken dan kun je een verzoek indienen via het contact formulier.
Vermeld hierbij wel wat je forum gebruikersnaam is : Contact

Locosys GW-60

Hier kun je alles kwijt wat te maken heeft met speed, slalom, formula en de raceboard klasse.

Moderators: RaymondW, Frank-363, Jurjen

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Reindt
Die-hard windsurfer
Die-hard windsurfer
Berichten: 1483
Lid geworden op: di aug 28, 2012 10:37 pm
Surf spul: Genoeg! of?????

Re: Locosys GW-60

Bericht door Reindt » di jun 05, 2018 8:39 am

Heb inmiddels ook de betaalde versie voor mijn zoon, maar dat hielp ook niet.
Heb nu via GPSar geupload en jawel dat gaat ook, dus dan maar zo.
Neemt niet weg dat ik het nog steeds raar vind dat hij van iedere sessie niet een aparte log maakt.

_Dekker
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 31
Lid geworden op: di okt 25, 2016 9:58 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door _Dekker » di jun 05, 2018 9:22 am

Mee eens. Ik heb mezelf inmiddels aangeleerd na elke vaardag de boel te downloaden en de log te clearen.
Maar ik vaar ook wel eens 2 verschillende setjes op 1 dag dus een 2e log kunnen starten zou wel zo handig zijn.

maatskip
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 2
Lid geworden op: vr jun 22, 2018 10:32 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door maatskip » vr jun 22, 2018 10:35 am

Hoe kan het dat ik wel een alfa op mijn GW60 zie maar deze niet op de site krijg?

ingolf
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 34
Lid geworden op: ma apr 05, 2010 5:39 pm

Re: Locosys GW-60

Bericht door ingolf » vr jun 22, 2018 4:43 pm

Gewoon de webuploader gebruiken van GPS-Speedsurfing.com en dan gaat ie altijd goed....

https://www.gps-speedsurfing.com/mygps. ... ckuploadv2

maatskip
Deur-surfer
Deur-surfer
Berichten: 2
Lid geworden op: vr jun 22, 2018 10:32 am

Re: Locosys GW-60

Bericht door maatskip » zo jun 24, 2018 9:20 am

Die gebruik ik al, maar de Alpha die ik op mijn GW60 zie komt niet mee...

Plaats reactie